Dátum: 14.09.2012
Vložil: JanaJ.
https://www.dieta-protal.sk/tofu-cuketove-placky-s-tatarskou-omackou/ a ja si este k tomu mäsko spravim dufam ze to bude dobre uz nech je 17:00 :DD
Odpovedať
Dátum: 14.09.2012
Vložil: segab090
placky su fajn len ked nastruhas cukatu na struhadle osol ju a nechaj ju trosku ostat nech pusti stavu a vyzmykaj ju este.
Odpovedať
Dátum: 14.09.2012
Vložil: JanaJ.
dik uz som to spravila uz su aj hotove :DD tak uvidim ze ake budu a ta tatarska na tu co hovoris?? ja som ju spravila aj ochutnala noo nema to na normalnu tatarsku:DD ale tak no mozem snivat o normalnej:DD
Odpovedať
Dátum: 14.09.2012
Vložil: segab090
ja som si tu tatarku este nerobila.ja som na konci 2f a ja som si uz raz dala aj light tatarku ved to som mala len taku lyzicu a v tescu su vselijake dresingy s dobrym obsahom tukov aj sachar. take bylinkove francuzske atd
Odpovedať
Dátum: 14.09.2012
Vložil: JanaJ.
noo mozno ked aj ja budem na konci druhej fazy tak si dam aj ja ale teraz este nie tak si musim robit sama ale kedze mi velmi nechuti tato z jogurtu tak radsej nebudem jest ziadnu:DD
Odpovedať
Dátum: 14.09.2012
Vložil: marissa
Ahojte potrebujem pomoc.
Ako je to vo fázach s horčicou a kečupom?
A koreniny....soľ?
Ďakujem
Odpovedať
Dátum: 14.09.2012
Vložil: Ivkaa
No soliť sa snaž čo najmenej, aj keď nie každému sa to darí, napríklad mne :D Koreniny skús také ktoré neobsahujú cukor (rôzne koreninové zmesi - niektoré ho obsahujú), no ale niektoré dukanky na to neprihliadajú, veď ak tej koreniny použiješ len trochu, nič sa nedeje. Kečup používaj bez cukru, napr. Otma a horčicu... ja používam dijonsku ale myslím že je to jedno pokiaľ nezješ viac ako 1 ČL denne...
Odpovedať
Dátum: 14.09.2012
Vložil: Renata
Ahojte, akú želatínu používate? Môže byť Dr. Oetker?
Odpovedať
Dátum: 14.09.2012
Vložil: renata
A moze sa aj v prvej faze?
Odpovedať