Dátum: 10.07.2012
Vložil: Monika
Mám otázočku, chcela by som sa poradiť, čo také môžem piť? Nie som veľmi minerálkový typ takže neviem, pijem čaj bez cukru, lebo mi Stevia ako umelé sladilo veľmi nechutí, ale čakám kedy ma aj čaj prestane baviť. Ešte chcem pár sladidiel vyskúšať, tak sa snáď nájde nejaké, čo mi bude sedieť.
Odpovedať
Dátum: 10.07.2012
Vložil: redukanka
najlepsia je cista voda, nizkosodikova a nizkomineralizovana mineralka typu lucka, drobcek, caje, obycajna voda z vodovodu - mozes ju ochutit nejakou sumienkou bez cukru napr. bolero sugar free, rozne farebne kolove napoje sladene umelymi sladidlami alebo steviou... ale najsamlepsia je ta voda levo sa najlepsie vstrebava a celkovo je to voda a nema v sebe farbiva ecka umeliny...
Odpovedať
Dátum: 10.07.2012
Vložil: Silvia
Patizónové placky
Potrebujeme:
2 stredne veľké patizóny, 2 vajcia, 1PL kuk.škrobu, soľ, majoránka, cesnak.
Postup:
Očistené patizóny najemno nastrúhame. Pridáme vajcia, škrob, soľ, majoránku, rozotretý cesnak a dobre premiešame. Na panvici pražíme stredne veľké placky, ktoré podávame so zeleninovým šalátom.
Odpovedať
Dátum: 10.07.2012
Vložil: hermi
Dobrý deň. Môžem použiť namiesto cukru stévia cukor pre diabetikov alebo glugozu?
Odpovedať
Dátum: 10.07.2012
Vložil: KLT
Urcite tie glukozu ani fruktozu, mozes umele sladidla, napr. aspartam, huxol,... je toho vela, citaj zlozenie.
Odpovedať
Dátum: 10.07.2012
Vložil: redukanka
mozes umele sladidla ako cyklamat, aspartam sacharin a podobne...
mozes prirodne ako stevia, xylitol...
glukoza ci fruktoza to v ziadnom pripade..
Odpovedať
Dátum: 10.07.2012
Vložil: Katka
Môže sa používať aj cukropur?
Odpovedať
Dátum: 10.07.2012
Vložil: redukanka
myslim ze ano... ej to vlastne sukraloza ak sa nemyllim... len u nas o nej este nepoculi... aspon v tej lekarni kde som sa na to pytala.. ani objednat mi to nechceli.... divne----
Odpovedať
Dátum: 10.07.2012
Vložil: d
cukropur ja dobrý a objednat sa dá, zrejme vo vačšom meste v lekárni...
Odpovedať
Dátum: 10.07.2012
Vložil: hermi
a nemohol by to byt ani sacharin ?
Odpovedať