Dátum: 08.05.2012
Vložil: segab090
volske oko si robim normalne na sucho na teflonovej panvici a este ani raz sa mi to neprilepilo takze pohoda.
Odpovedať
Dátum: 08.05.2012
Vložil: redukanka
to maslo myslis do spenatu? myslim, ze si na nom pochutis aj bez masla... zahusti ho skrobom.. ja podusim cibulku, pridam spenat, korenie, cesnak... ked to zmakne pridam trochu mlieka.. povarim chvilu a potom zahustim skrobom rozrobenym v mlieku alebo vode a hotovo... maslo NIE
Odpovedať
Dátum: 08.05.2012
Vložil: jezica
spenat robim len na troske vode...a je ok
Odpovedať
Dátum: 08.05.2012
Vložil: MonikaLE
Dukanky viete mi niekto poradiť, či môžem pri pečení chleba a iných vecí nahradiť pšeničné otruby špaldovými otrubami? Lebo tie pšeničné mi smrdia ako keby za malými kurencami a za tým, čo im moja babka kedysi dávno dávala na zobanie :-) Ďakujem za radu.
Odpovedať
Dátum: 08.05.2012
Vložil: jezica
sak daj do toho ovsene otruby...preco psenicne?
Odpovedať
Dátum: 08.05.2012
Vložil: MonikaLE
jasné že dám ovsené Jezica, ale v niektorých receptoch sú ešte aj navyše pšeničné, kvôli objemu... Tak či môžem pridať navyše špaldové otruby, alebo len dám väčšie množstvo tých ovsených...
Odpovedať
Dátum: 08.05.2012
Vložil: MAJKA
nedávaj viac ovsenných,myslím že špaldovými nič nepokazíš...
Odpovedať
Dátum: 08.05.2012
Vložil: andi
dukanky, potrebujem radu, v com mam piest chlieb na taliansky sposob?
Odpovedať
Dátum: 08.05.2012
Vložil: wiliska
baby viem ze biele tofu sa smie no je ok aj udene?
Odpovedať