Dátum: 03.12.2011
Vložil: edita
Škrob sú sacharidy. Takže tam cesta nevedie. Keď chceš zahustiť inak, tak použi guarovú gumu alebo možno nejakú želatínu bez cukru
Dátum: 03.12.2011
Vložil: Zenyna
Tak, ak chcem znížiť sacharidy, miesto kukuričného škrobu môžem zahustiť guarovou múkou? Skúsim. Ale želatínu môžem použiť len do studených jedál. Už k pečeniu, alebo vareniu nie. Ale máš dobrý nápad. Skúsim experimentovať. Možno sa niečo podarí. Ďakujem.
Dátum: 03.12.2011
Vložil: janka
ake sušene mlieko davate ak si chcete zrobit cokoladu, alebo nejake cukrovinky. Kde by som ho kupila, a aka je to znacka
Dátum: 03.12.2011
Vložil: petka
ja mam klasicke sabi, nizkotucne, ale nepouzivam ho lebo mi velmi nechuti..ani sladkosti z neho..stoji okolo 2,70 eura
Dátum: 03.12.2011
Vložil: eva
sušené odstredené mlieko 6,48 €/kg na olympia-protein.sk zasielajú na dobierku
Dátum: 03.12.2011
Vložil: dedynka
Titulok: nova
Dievčatá ako je to s udenými rybami?
Dátum: 03.12.2011
Vložil: dedynka
Pati ako to tu pozorujeme tak ty si tu asi najzbehlejšia Dukanka!ak to nieje tajne môžeš mi povedať ake maš uspechy?
Dátum: 03.12.2011
Vložil: marry
baby v druhej fáze môžem aj kyslú kapustu?